Gå til sidens hovedinnhold

Hvor kaldt var det hos deg i dag?

Artikkelen er over 2 år gammel

Gradestokken passerte 25 minus over Vardalsåsen fredag.

Det har vært en kald uke i flere deler av Vestoppland denne uken. Torsdag var det flere steder ned mot 20 minus og selv om det var meldt at det skulle bli en mildere helg var fredag morgen enda kaldere enn det resten av uken har vist.

På Facebook melder en bilist om at det var 28 minusgrader ved Sebu Bil og Bensin på Heggenes klokka ni på morgenen. Litt lenger nede i Øystre Slidre varsles det om 25,5 grader, men den gamle Audien starter som ei kule likevel, skriver en kvinne som var ute og kjørte i morgentimene.

Les også

Brrrrrr – men det blir mildere til helgen

Noen andre temperaturer i Vestoppland fredag morgen:

Bybrua: – 16

Leira: – 17,5

Aurdal: – 17

Hov: – 18,3

Ranheimsbygda: – 21

Beito: – 18,2

Lomen: – 15,4

Rogne: - 24

Heggenes er kjent for å være et av de kaldeste stedene i Valdres. Oppe i høyden var det mindre kaldt, skal vi tro Statens vegvesens målestasjon og webkamera på Valdresflye. Det siste 8,8 grader klokka 09.

Ved Hasvoldseter langs Fylkesveg 33 ble det fredag morgen registrert en temperatur på – 25,5 grader.

OA har fått opplyst at det i Hov var registrert 18 minus fredag morgen, mens det på Gjøvik var rundt 15 minusgrader.

Nordsinni i Nordre Land er kjent som er relativt kjølig sted vinterstid. Vi får opplyst at det var 22 minusgrader der fredag morgen.

I helgen er det ventet ned mot rundt null grader, så skal det bli kaldere mandag og tirsdag, før det blir kakelinna igjen fra onsdag. Men med lokale forskjeller.

Men hvor kaldt var det hos deg i dag? Del gjerne dette med OA's lesere i kommentarfeltet. Skriv hvor, når og hvor kaldt det er. Har du bildebevis av kulda, kan du gjerne sende oss et bilde på redaksjonen@oa.no

Bildeserie

Brrrrrrrrrrrrrr... Så kaldt var det før. Se bilder fra OA-arkivet

Kommentarer til denne saken