Tyven demonterte utstillingsdokka for å få med seg jakka

Denne jakka finnes det, fiølge butikksjefen, kun én av i Norge. For ei uke siden ble den stjålet.

Denne jakka finnes det, fiølge butikksjefen, kun én av i Norge. For ei uke siden ble den stjålet. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

– Veldig surt. Det finnes bare én jakke av dette slaget i Norge, sier daglig leder ved klesforretningen CTC på Gjøvik, Therese Kvamme.

Importert

Det var forrige lørdag hun ble frastjålet jakka som er importert fra Nederland. Den har utsalgspris på fem tusen kroner. Butikken på CC Gjøvik er nystartet, og Kvamme sier tyveriet er bittert.

– Tyven er åpenbart en kvinne. Vi har henne på film fra tre forskjellige vinkler. Men det er vanskelig for oss å identifisere henne. Forholdet er anmeldt, men det spørs om politiet har kapasitet til å etterforske saken.

Før åpningstid

Måten jakke ble stjålet på er også en smule uvanlig.

Det skjedde litt før 09.30 sist lørdag, før åpningstid og før butikkpersonalet var på plass.

I dette tidsommet er det bare matbutikken på CC som er åpen. Hvordan kvinnen har tatt seg inn i det øvrige butikkområdet på kjøpesenteret, aner ikke Kvamme.

Demonterte utstillingsdokke

– Hun har i alle fall vært kald av seg. Jakka hang nemlig på en utstillingsdokke. Denne må delvis demonteres for å få av jakka. Hun hadde skrudd av "håndleddene" på dokka. Det tar litt tid, sier Kvamme.

Butikken hennes er på bakkeplan siden av Hansen & Dysvik, med store vinder ut mot parkeringsplassen.

– Jeg håper noen har observert tyveriet utenfra som kan hjelpe oss. Jakka er spesiell. Om den observeres der ute, håper vi på å få tips, sier Therese Kvamme.

Artikkeltags