Dyrud spiller for tv-aksjonen på oa.no

ENGASJERT: Torbjørn Dyrud møter du på oa.no når vi fra klokken 12. 30 sender direkte fra tjuvstarten på årets tv-askjon.

ENGASJERT: Torbjørn Dyrud møter du på oa.no når vi fra klokken 12. 30 sender direkte fra tjuvstarten på årets tv-askjon. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Torbjørn Dyrud bidrar med det musikalske når OA tirsdag formiddag sender direkte fra «tjuvstarten» på årets tv-aksjon «Mindre alene sammen».

DEL

Selve tv-aksjonen går av stabelen førstkommende søndag, men mange er allerede i gang med å samle inn penger til Kirkens Bymisjon som står bak aksjonen «Mindre alene sammen» der målet er å skape flere møteplasser og med det et varmere og mer inkluderende samfunn. 

På OA-huset vil representanter fra næringslivet være samlet, og med toppladede telefoner vil de fra «sentralen» på avishuset ringe rundt til kolleger og be om rause bidrag til tv-aksjonen. OA-TV sender direkte fra innsamlingsaksjonen fra klokken 12.30, og ved siden av å ta pulsen på selve ringeaksjonen, vil Torbjørn Dyrud bidra med viser og kjenner vi ham rett spennende betraktninger rundt årets tema for tv-aksjonen. 

Artikkeltags