Gå til sidens hovedinnhold

Vemund (7) forklarte hele Norge hvor Karidalen er

Artikkelen er over 3 år gammel

NRK er godt fornøyd med superlørdagen som ble sendt fra Fastland på Gjøvik lørdag, med både Kikkanrennet, KM i sprint, snølek, aking og masse vintermoro. Det har vist seg litt vanskelig å hente ut eksakte seertall for superlørdagen fra Gjøvik.

– Men i sendingen opp mot laghopp klokka 16 hadde vi 360.000 seere og 55 prosent av markedsandelen. Også opp mot Dagsrevyen hadde vi over 300.000 seere! 307.000 for å være eksakt. Så vi er veldig stolte og fornøyde, konstaterer NRKS prosjektleder for superlørdagen, Mari Aam Svendsen – for øvrig fra Breiskallen.

Det var flott reklame både for Gjøvik, grasrotidretten og NRK som altså nådde ut til flere hundre tusen TV-seere denne iskalde lørdagen.

 

Bildeserie

Skifest på TV fra Fastland og Hovdebakken

Veien til Karidalen

En av de mange unge TV-seerne fikk bli litt nærmere kjent med, var Vemund Alm fra Østre Toten skilag. 7-åringen sjarmerte stort da han forklarte NRKs spørrende stuntreporter Harald Thingnes hvor i denne verden Karidalen egentlig ligger. I ettertid har opptak av klippet blitt delt i sosiale medier.

– Ja, det er visst mange som har fått med seg den videoen, humrer pappa Halvor Alm.

 

Les også

Onsdag: OBS-varsel for hele Østlandet

Vemund og tvillingbror Vetle er inne i sitt første år med ordentlige konkurranser med ski på beina, og er veldig ivrige brukere av anlegget i Karidalen. Dit hadde de også funnet veien tirsdag kveld, men da bare for et bilde for Vemunds del, etter en dag med litt feber.

– De har to eldre brødre som gjør det bra i skiskyting, så jeg tror nok det blir skiskyting på de yngste også etter hvert, sier pappa Alm.

Kommentarer til denne saken