Savnet mann kan være observert ved Spåtind

savnet: Stig Ingar Evje kan muligens være sett i området ved Spåtind.

savnet: Stig Ingar Evje kan muligens være sett i området ved Spåtind. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Politiet ønsker å komme i kontakt med folk som var i området rundt Spåtind søndag 14. mai, i forbindelse med letingen etter savnede Stig Ingar Evje.

DEL

Det var onsdag den 3. mai Stig Ingar Evje forsvant fra hytta si ved Natrudstilen på Sjusjøen. Politiet har sammen med frivillige organisasjoner og Forsvaret søkt i nærområdene i Ringsakerfjellet uten at savnede ble funnet. I tillegg har venner og bekjente av Stig Ingar gjennomført en privat leteaksjon i området.

Disse leteaksjonen har sålangt ikke ført frem. Det er mottatt en rekke tips i saken som har blitt sjekket ut, blant annet tips om mulige observasjoner i Hønefoss.

– Savnede er godt trent og kan bevege seg over store områder. Han kan være i en noe forvirret situasjon og ikke i stand til å gjøre rede for seg eller opptre rasjonelt, skriver politiet i en pressemelding tirsdag ettermiddag.

Ønsker kontakt med folk som var i området

En ny observasjon politiet har mottatt knytter seg til området Spåtind i Nordre Land.

– Søndag den 14.05.17 ble det gjort observasjoner på en mann som er veldig lik savnede Stig Ingar Evje. Det vil bli fulgt opp videre og vi ønsker at personer som var i området tar kontakt med oss, de kan ha opplysninger som kan hjelpe oss videre, skriver politiet i Innlandet i pressemeldingen.

– Politiet ber om fortsatt hjelp fra publikum, slik at vi kan få inn mer opplysninger om savnede. Da Stig Ingar forsvant var han ikledd mørkgrå vindstopper-jakke, svart friluftbukse og fjellsko/vintersko. Evje er 170 centimeter høy og kan ha en del mer skjeggvekst enn det som er vist på vedlagte bilder, skriver politiet.

Politiet kan kontaktes på telefon 02800.

Artikkeltags