Gå til sidens hovedinnhold

Epler og bøker ved Brenner & Co

Artikkelen er over 2 år gammel

Merk av datoen. 23. september arrangerer Hans Olav Brenner og driftige kvinner i Snertingdalen kulturkvelden «quot;Epler og bøker»quot;.

– Ja, vi er i full gang med å planlegge og forberede for en kulturkveld i Præstgar'n den 23. september. Da blir det servering fra eplehøsten i kombinasjon med et litterært program, sier Hans Olav Brenner.

Raggsokk og bok

Brenner har ikke alle detaljer klare for kulturkvelden i Snertingdalen. Men sier:

– Det kommer til å bli kjempeartig. Vi skal blant annet ha salg av raggsokker og annet så folk kan holde seg varme på beina når de leser utover høsten.

– Har du noen medhjelpere på litteratursiden av kvelden?

– Jeg jobber med noen navn og forsøker å få noen gode navn på plass, og det jeg kan si nå at de skal bli et fint litteraturprogram.

Eplefestival

Det er Marte Schiager og Inger Karin Øversveen Lønnum som tok initiativet til det de tør kalle en liten eplefestival. Schiager og Øversveen Lønnum står for epledelen av programmet.

Inger Karin forteller at de skal pynte med epler, de skal servere en eple- og sellerisuppe og forskjellige typer eplekaker til kaffen eller tekoppen.

– Epler fra Prestgarden?

– Nei, ikke denne gangen. De er nok litt sure ennå. De ser pene ut, men vi må nok bruke sommer- og høstepler, sier Øversveen Lønnum som synes det er på tide at det blir en kulturkveld med bøker i kulturhuset ved Præstgar'n.

Prestgarden ble kjøpt av Hans Olav Brenner og Anita Krohn Traaseth – direktør i Innovasjon Norge, i fellesskap i fjor.


Sammen skal de gjøre prestegården til et kulturhus i Snertingdal

Kommentarer til denne saken