Høyfjellshotell søker testpersoner

Høyfjellshotell ved Rondane vil teste ut nytt konsept for skiturisme, og søker testpersoner.

Høyfjellshotell ved Rondane vil teste ut nytt konsept for skiturisme, og søker testpersoner. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Hotel Rondablikk, Rondane Høyfjellshotell og Høvringen Høgfjellshotell går nye veier, og vil teste ut et turkonsept de samarbeider om.

Tilbudet har arbeidsnavnet Fra høyfjellshotell til høyfjellshotell på ski. Nå søker de samarbeidende hotellene etter testpersoner til opplegget.

– Din bagasje blir fraktet av oss mellom stedene for deg så du kan konsentrere deg om å nyte opplevelsen. Turen vil normalt kreve tre overnattinger, skriver Hotel Rondablikk på sin Facebook-side. (Ekstern lenke)

Utgangspunkt for turen er Høvringen Høgfjellshotell. Derfra skal testpersonene gå 17 kilometer til Rondane Høyfjellshotel, mens siste etappe til Hotel Rondablikk er på 10 kilometer.

Familier med barn

– Vi er ute etter tre par og to familier med barn, som kan skrive en rapport om hvordan de opplever oppholdene på de tre hotellene. Mat, opphold og frakt av bagasje blir gratis for testgjestene. De trenger kun å betale for å komme seg til Høvringen og deretter hjem fra Hotel Rondablikk, skriver hotellene i meldingen.

Det er ikke oppgitt noen datoer for når hotellene helst vil ha testen utført, men de håper det kan bli denne vintersesongen. Men: – Det er tvilsomt om vi får til testen påskeuka, påpeker høyfjellshotellene

Gjøvik-investor Ola Moe kjøpte Hotel Rondablikk for et par år siden. I januar i år ble to hus og en brakkerigg ved hotellet i Kvamsfjellet rammet av brann.

Artikkeltags