Ber om hjelp til å søke etter savnende Stig Ingar Evje (45)

SAVNET: Stig Ingar Evje (45) fra Rælingen har vært savnet fra Sjusjøen siden onsdag i forrige uke. FOTO: PRIVAT

SAVNET: Stig Ingar Evje (45) fra Rælingen har vært savnet fra Sjusjøen siden onsdag i forrige uke. FOTO: PRIVAT

Artikkelen er over 2 år gammel

Stig Ingar Evje (45) har vært savnet siden onsdag 3. mai. Nå ber familie og venner om hjelp iforbindelse med en privat letaksjon.

DEL

[ROMERIKES BLAD:] – Vi håper at vi kan få med oss folk som har erfaring på området. Folk som har lyst til å legge ned en innsats, sier en venn av familien til rb.no.

Sammen med en annen venn av familien har han på vegne av den savnedes nærmeste familie gått ut på Facebook i et håp om å få med seg folk som kan bidra til en leteaksjon på Sjusjøen.

Det organiserte søket etter 45-åringen fra Rælingen ble avsluttet fredag ettermiddag i forrige uke. Politiet hadde da ikke spor å gå videre etter.

– Vil søke i alle hytter

«Etter familiens ønske vil venner av Stig iverksette et søk bestående av frivillige personer, det vil si ikke i regi av Politiet. Søket vil foregå onsdag – søndag denne uken. Vi skal sjekke ut så mange hytter i Sjusjøen-området som vi klarer. Dette gjelder både hytter der det er mennesker, og hytter som er tomme.», skriver vennene i innlegget på Facebook.

Oppmøtested for leteaksjonen er Mesnali leirsted og vennene setter som kraver at de som blir med er over 25 år, i normalt god fysisk form og at man har tenkt igjennom hva det vil innebære å være med i et slikt søk.

Så langt er det usikkert hvor mange som vil delta i søket, men vennene håper så mange som mulig ønsker å bistå.

Ingen elektroniske spor

Evje forlot hytta på Sjusjøen om morgenen 3. mai. Siden er det ikke registrert sikre spor etter ham. Den siste mulige observasjonen av den savnede er langs Messenlivegen, vest for Mesnalia, onsdag klokken 13.30.

Siden har det ikke vært nye observasjoner, heller ikke noen elektroniske spor etter den savnede. Mobiltelefonen lå igjen på hytta han forlot.

Evje var trolig ikledd en blå Norrøna fleecejakke eller genser, svart friluftsbukse og fjellsko/vintersko da han forlot hytta.

Artikkeltags