Siste innspurt for misse-Ida fra Gjøvik

FINALE: Lørdag skal Gjøvik-jenta Ida Myhrvold delta i finalen i Miss Universe Norway-finalen på Scandic Fornebu utenfor Oslo.

FINALE: Lørdag skal Gjøvik-jenta Ida Myhrvold delta i finalen i Miss Universe Norway-finalen på Scandic Fornebu utenfor Oslo. Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel
DEL

Miss Universe Norway-finale: Ida Myhrvold er på skjønnhets-landslaget. Nå er hun klar for Miss Universe Norway-finalen.

– De siste ukene nå frem mot finalen har jeg trent både kropp og sjel. Jeg har jobbet hardere enn noen gang før med et godt støtteapparat rundt meg, sier Ida Myhrvold til OA.

Lørdag skal 22-åringen delta i finalen i Miss Univers Norway-finalen på fjordhotellet Scandic Fornebu utenfor Oslo.

Aftenkjoler

Finalistene skal blant annet vise seg fram i aftenkjoler og show-visning i bikini og har selv tatt kontakt med sin favorittdesigner for å få på plass finalekjolen og kjemper i konkurransen om tittelen “Best Miss Universe Norway Evening Gown 2013”.

Finalistene i Miss Universe Norway har gjennomgått måneder med oppkjøring, i form av kurs, trening og en aktivitetskonkurranse som ga poeng for presseoppslag, samarbeidspartnere, oppdrag, frivillig arbeid, samt blogging. De har vært gjennom en vurdering av catwalk og presentasjon.

Trener hver dag

Ida forteller at hun på mange måter har satt livet litt på vent fram til finalen er avgjort.

– Jeg har måtte legge venner, fest og diverse til siden og velge ut et godt støtteapparat som jeg har jobbet hardt med, både fysisk og psykisk. Jeg trener hver dag på showwalk slik at den skal sitte til selve finaledagen, sier Ida, som nå har fått finalekjolen.

– Den er helt fantastisk. Laget av Shervin Najafpour med flere hundre håndsydde swaroskistener på, sier Ida, som også har engasjert seg i dyras velferd.

Dyrevenn

– Midt opp i alle forberedelsene jobber jeg også med å hjelpe Gjøvik og Toten dyrebeskyttelse. Jeg anbefaler alle som har Facebook og som er glad i dyr til å like siden deres på Facebook, da har nemlig du en mulighet for å hjelpe dem og dyrene, oppfordrer Ida.

Forberedelsene før lørdagens finale teller 70 prosent. En SMS-konkurranse bestemmer 10 prosent av poengene. Avslutningsvis skal et ekspertpanel avgi sine stemmer under finalen førstkommende lørdag.

Akkurat nå ligger Ida Myhrvold på femteplass med 562 stemmer. Lederen, Lilia fra Trondheim, har drøye 3500 sms-stemmer så langt.

Vinneren skal representere Norge i den internasjonale finalen i Moskva i november.

Artikkeltags