Allerede nå er de igang med virke i hjembyen gjennom sin egen massasjeklinikk, Shape Massage Klinikken, som åpnet sine dører i Bakkegata onsdag denne uka.

Der tilbyr de foruten den spesielle shapemassasjen, utviklet av utflyttet gjøvikenser Thorbjørn Danbolt, også klassisk massasje og idrettsmassasje.

Sammen med seg har de massasjeterapeutene Beate Aarstad og Ann Berit Øverli. Sistnevnte er allerede utdannet for den spesielle shapemassasjen, mens Aarstad snart er ferdig utdannet og Tina Hovi blir det i løpet av vinteren.

– Når vi er fullt igang vil det i alt være 30 slike klinikker rundt i landet, hvor vi her i Gjøvik vil ha eneretten for dette distriktet, forteller Tina som har opplevd stor interesse hos folk allerede før de er skikkelig igang.

Deres nye klinikk holder til i lokaler i Bakkegata 3, i bakgården i samme bygning som Gjøvik Apotek holder hus. Den spesielle massasjemetoden de tilbyr ble utviklet for få år siden av Thorbjørn Danbolt, utflyttet gjøvikenser som til daglig jobber som massasjeterapeut og idrettsmassør ved Valhall Fysioterapi og Idrettsmedisinske Senter i Oslo. Tom Henning kom i kontakt med Danbolt fordi han ofte er innom på samme sted for å løse opp støle fotballmuskler.

Kort fortalt er ShapeMassage-metoden en nyutviklet metode som skal øke sirkulasjonen underhudsfettet, særlig hos kvinner, for å få fjernet cellulitter og «fettputer». Metoden er dessuten tilpasset et eget fysisk treningsopplegg.

– Vi tror mange vil være interessert i dette, fordi det både kan gi en slankende effekt og gi bedre fysisk helse, uten at det er noe hokuspokus. De som deltar på opplegget må nok være motivert for å følge kursopplegget. Det nytter ikke å sluntre unna, forteller Tina og Tom Henning.

Utover dette vil de også satse på klassisk massasje for vonde nakker og rygger, og de tilbyr også vanlig idrettsmassasje. Selv om klinikken først og fremst er åpen på dagtid, satser de på å tilby sine tjenester også på ettermiddag, kveld og - på sikt- også enkelte helger.