Har noen sett Stig?

Stig Røstad er meldt savnet. Han ble sist observert på Reinsvoll.

Stig Røstad er meldt savnet. Han ble sist observert på Reinsvoll. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Politiet har torsdag fortsatt få konkrete spor etter den 36 år gamle mannen som er savnet på Toten. Siste sikre observasjon av ham ble gjort på Reinsvoll torsdag sist uke. Mandag denne uka ble det gjennomført en stor leteaksjon med bistand av blant andre Røde Kors og hundepatruljer, uten konkret resultat.

– Setter pris på tips

Tirsdag gikk politiet ut med navn og bilde av savnede, i samråd med familien. 

Etterlysningen har resultert i noen tips til politiet, men ingen som så langt har ført til kontakt med 36-åringen.

– Vi har fått noen tips som er sjekket ut av ordenspatruljen. Det handler mest om folk som har sett noen som passer til beskrivelsen. Vi setter stor pris på alle tips, sier politietterforsker Magnus Tvedte.

Leteaksjon etter mann på Reinsvoll

Politiet ønsker fortsatt tips som kan bidra til å lokalisere den savnede Stig Røstad, som er bosatt i Snertingdal. Av signalement er han 175 centiemeter lang, har kort, lyst hår og kraftig kroppsbygning. Ved siste observasjon var savnede ikledd hvit T-skjorte og knelang olabukse.

Fortløpende vurdering

I arbeidet med å lokalisere savnede tar politiet høyde for at han potensielt kan ha beveget seg over større områder. Tvedte opplyser at det er opprettet kontakt med andre politidistrikter i sakens anledning.

Et redningshelikopter som fløy over Gjøvik og Toten torsdag hadde ingen forbindelse til denne saken. Tvedte forteller at det er en løpende dialog med tanke på om det skal iverksettes nye leteaksjoner på konkrete steder.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken