Overveldende støtte til Darren

Av
Artikkelen er over 11 år gammel

Telefonen kimer i et sett, det tikker inn SMS-meldinger, og folk på butikken og bussen gir Elisabeth Skundberg Darren trøst og støtte. All støtten hun får varmer.

DEL

Det gir henne håp. Det er ikke bare hun og hennes nærmeste som reagerer «alle» reagerer.

- Jeg er overveldet over at så mange har gått i bresjen for oss. Støtten gjør at jeg kan overleve hverdagen. Det tennes et lys inni meg, sier Elisabeth Skundberg Darren.

Det har gått en uke siden pappa og ektemann Louis Darren ble sendt ut av landet og fløyet mot sin vilje til Nigeria. Ekteparet har kjempet mot det norske byråkratiet i flere år, men sist uke viste den norske stat muskler.

Savner familien

I Nigeria sitter Louis og savner familien sin på Biri. At så mange mennesker engasjerer seg for at han skal kunne gjenforenes med kone og barn, rører ham.

- Det er helt topp at folk bryr seg om meg som er fra Nigeria. Jeg har det bra, men jeg savner Selma og Elisabeth. Jeg er glad i dem. Det var en veldig vond opplevelse å bli sendt ut av Norge, sier Louis.

Oppland Arbeiderblad fikk kontakt med ham i går kveld på en relativt dårlig telefonlinje. Louis opplyser at han har kamerater i Nigeria som er glad for å se ham igjen etter så mange år, og han bor hos dem.

Han synes det er vanskelig å svare på om han tror han vinner saken i Strasbourg og får komme tilbake til Norge, men han har et håp. Og han har et håp om å få komme tilbake mens saken er under behandling siden så mange jobber for familien Darren.

Mer om saken

Artikkeltags