Gå til sidens hovedinnhold

Stadig flere benytter seg av det gunstige sommertilbudet

Artikkelen er over 3 år gammel

Daglig leder i Opplandstrafikk, Eirik Strand, kan gledelig meddele at kollektivtilbudet «Sommerbilletten» øker i omfang, for tredje året på rad.

Sommerbilletten er et kombinert kampanjeprodukt mellom Opplandstrafikk og Hedmark Trafikk, og kan benyttes på alle strekninger innad i de to fylkene. Det gjør det enklere å reise kollektivt i sommermånedene, og langt billigere er det også enn ellers på året.

Spesielt gunstig mener daglig leder i Opplandstrafikk, Eirik Strand, at tilbudet er for ungdommer med sommerjobber - og for de med ønske om litt lengre turer.

– Det er en billett som gjelder hele skoleferien i begge fylkene. For de yngre som trenger transport, er det et veldig godt initiativ, men også for de som å ønsker å reise på lengre for eksempel til Jotunheimen eller oppover Gudbrandsdalen, forteller Strand, og legger til:

– Det er en billett du får på et kort – ikke på en app – som kan benyttes av hele husstanden. Den som har behov for det den dagen kan bruke den, mens en annen kan benytte seg av det en annen dag. Sånn sett er det ekstra gunstig.

Selv om mange har fått øynene opp for det sommerlige kollektivtilbudet mener Strand potensialet er enda større enn dagens tall kan vise til.

– Ja, potensialet er større, men det har vært en jevn økning de siste tre årene. En god del av de betalende på sommeren benytter seg av den typen billett, meddeler han.

Kommentarer til denne saken