Lokalt firma på vei inn i oljebransjen

Foto:

Christian Skou i Gjøvik-firmaet Silvercon Bemanning forteller om sterk økning i oppdrag og avtaler.

DEL

Ansettelse av rett person er et fagfelt som krever høy ekspertise, og det er en økende trend at mange bedrifter innhenter denne kompetansen eksternt. Gjøvik-firmaet Silvercon Bemanning gjør det skarpt i å forsyne bedrifter med personell, og har så langt i år utvidet med to nye lokalkontor i Bergen og Stavanger i tillegg til kontor på Gjøvik.

Med mulighet for å betjene hele Sør-Norge ønsker store aktører tilbud og avtaler innen bemanning og ansettelse.

– Vi er på god vei inn i oljebransjen med spennende avtaler og mange stillinger som skal fylles, sier Skou i en pressemelding.

En avgjørelse er rett rundt hjørnet.

– Nå venter vi bare på en endelig avgjørelse, og vi er én av to gjenværende firmaer i anbudsrunden. Selve avtalen er verdt over 35 millioner kroner, og vil åpne opp for ytterligere kompetanseheving innad i bedriften, fortsetter Skou.

Kraftig vekst gir også muligheter for å gi noe tilbake, og Silvercon Bemanning har også inngått sponsoravtale med Viking fotball og sponsor av OBOS-ligaen.

– Det er spennende at et lokalt Gjøvik-firma kan vokse seg stort og dekke store deler av landet med nye avdelinger. Dette viser at vi sitter på høy kvalifikasjon i Innlandet, og burde være stolte av det som springer ut av vår region, forteller Skou.

Artikkeltags