Politiet har mottatt obduksjonsrapporten

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Politiet i Innlandet mottok mandag den foreløpig obduksjonsrapporten knyttet til det som beskrives som en mulig voldshendelse i Odnes i Søndre Land søndag. Politiet vil foreløpig ikke gå ut med informasjon om dødsårsaken.

– Vi vil ikke gå ut med informasjon om hva den forteller oss om funn på avdøde og dødsårsak av etterforskningsmessige hensyn. Vi vil senere i kveld legge plan for videre etterforskning av saken. Nå er vi avhengig av å gå gjennom all informasjon vi har fått gjennom avhør og andre undersøkelser, sier politioverbetjent Siv Anita Opsahl i en pressemelding.

AMK varslet om mulig voldshandling

De vil ikke komme med noen opplysninger fra dagens etterforskning eller deres videre arbeid mandag kveld.

En kvinne ble søndag fraktet fra Søndre Land til Oslo universitetssykehus i luftambulanse. Hun døde av skadene på sykehuset.

Operasjonssentralen i Innlandet politidistrikt ble varslet av AMK Innlandet om en mulig voldshandling overfor en kvinne på en adresse i Søndre Land søndag.

«Tilstanden til kvinnen ble meldt som alvorlig til politiet og hun var under medisinsk behandling av ambulansepersonell på stedet. I 20-tiden i går kveld ble politiet orientert om at kvinnen døde på Oslo universitetssykehus».

Samboeren siktet

Det var i 16-tiden søndag ambulansepersonell ble tilkalt til boligen utenfor Odnes i Søndre Land. Hennes samboer skal ha vært til stede i huset da ambulansepersonellet kom. Samboeren er nå siktet for kroppskrenkelse.

Det er uklart om det var han som varslet ambulansen eller om det var andre til stede i boligen.

Ifølge naboer kom politiet til stede i 17-tiden. I 17.30 tiden skal Luftambulansen ha kommet og fraktet kvinnen til sykehus. 

Artikkeltags