Vant gullhjelmen for andre gang

Gullhjelmen: Andre Skjelstad og Mariann Mydland i Betonmast mottar gullhjelmen for andre gang av Reidar Søbstad i Statsbygg.

Gullhjelmen: Andre Skjelstad og Mariann Mydland i Betonmast mottar gullhjelmen for andre gang av Reidar Søbstad i Statsbygg.

Nok en gang sikret Betonmast innlandet seg Statsbygg interne pris for godt HMS-arbeid.

DEL

N-bygget Betonmast Innlandet setter opp å NTNU på Gjøvik er et bygg på 5000 kvadratmeter over fem etasjer og er et etterlengtet bygg. Statsbygg, som er landets største byggherre, har en intern pris som deles ut for godt SHA (Sikkerhet, helse og arbeidsmiljø) arbeid.

Prisen ble delt ut for 29 gang og deles ut to ganger i året. I fjor høst sikret prosjektet ved N-bygget seg prisen for første gang og nå fikk de den igjen for vårsemesteret. Hvis den blir vunnet tre ganger av samme byggeprosjektet blir den til odel og eie.

Reidar Søbstad i Statsbygg delte ut prisen og leste opp begrunnelsen for prisen, og den lød slik:

Prosjektet utmerker seg med et godt samarbeid mellom byggherre og de utførende. Det er stort engasjement for SHA i alle ledd. Det ble avdekket svært få avvik i dokumentasjonen. Prosjektet har tatt i bruk robot for boring av hull i dekke, noe som sørger for bedre arbeidsmiljø, reduksjon av belastende arbeid over skulderhøyde, mindre støv og en ryddig byggeplass. Rapporteringsvillligheten har fra starten av vært meget god.

– Vi er stolte og takker for å igjen ha fått prisen fra Statsbygg. Den var ute av brakka vår i fjorten dager for at de skulle dele den ut på nytt, men nå er den tilbake igjen. Mottoet våres er at «Alle skal trygt hjem» og det har vi fått betalt for sier prosjektleder i Betonmast, Andre Skjelstad.

Artikkeltags