En person siktet etter dødsulykke i Vestfold

En person er bekreftet omkommet og flere skadd i en møteulykke på E18 mellom Langangen og Larvik natt til første nyttårsdag.
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

En person er bekreftet omkommet og flere skadd i en møteulykke på E18 mellom Langangen og Larvik natt til første nyttårsdag. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

En mann er siktet for promillekjøring etter at en annen mann omkom da to biler frontkolliderte på E18 mellom Langangen og Larvik.

DEL

En varebil kom over i feil felt og frontkolliderte med en bil der det satt en familie på fem. Faren, som kjørte bilen, er omkommet.

Moren og ett barn er alvorlig skadd, mens to barn har lettere skader, opplyser Sykehuset Telemark til Aftenposten ved 09.30-tiden mandag.

Bilder fra stedet viser store materielle skader. Politiet opplyser at føreren av varebilen var alene i bilen. Han er siktet for kjøring i alkoholpåvirket tilstand.

Mandag formiddag skriver Sykehuset i Vestfold på Twitter at en mann på 21 år er innlagt med alvorlige skader etter ulykken, men at tilstanden hans er stabil.

Det er midtdeler i veien der ulykken skjedde og det er uklart hvor mange kilometer den ene bilen har kjørt i feil kjøreretning før ulykken skjedde. Ambulansesentralen varslet politiet om ulykken klokken 4.35 første nyttårsdag.

E18 var stengt forbi ulykkesstedet i mange timer mens nødetatene, og veivesenet jobbet på stedet.

Artikkeltags