– Prognosen viser at vi vil levere et solid overskudd til glede for de samfunnsnyttige formålene, sier adm. dir. i Norsk Tipping AS, Axel Krogvig.

Etter å ha endt på mellom ni og ti milliarder kroner i omsetning hvert år siden 2002, har salget av Norsk Tippings spill nå passert ti milliarder kroner for året 2007.

– Vi konstaterer med glede at spillunderholdning fra Norsk Tipping fortsatt har stor appell i det norske folk. Overskuddet fra innsatsen skaper et mangfold av tilbud og aktiviteter innen idrett og kultur i Norge. I tillegg går et rekordstort overskudd fra spillet Extra til hundrevis av store og små prosjekter i regi av stiftelsen Helse- og Rehabilitering. Det er grunn til å tro at Norsk Tippings totale omsetning i 2007 vil ligge på over 10,3 milliarder kroner, sier Krogvig.

Det er mange årsaker til at Norsk Tipping nå har passert denne milepælen. Keno, det første nye produktet fra Norsk Tipping på mange år, har en ukentlig omsetning på omlag 11

millioner kroner. 185.000 nordmenn har til nå prøvd Keno.

– Norges Idrettsforbund og Olympiske komité er svært glade for at det norske folk slutter opp om sitt nasjonale spillselskap. Norsk Tippings samfunnsbeviste bidrag er uvurderlig for norsk idrett, og at omsetningen øker vil utvilsomt komme enda flere overskuddsmottakere og gode aktiviteter for barn og ungdom til gode, sier Inge Andersen, generalsekretær i Norges Idrettsforbund og Olympiske komité.

– Gjennom stiftelsen Helse og Rehabilitering har tusenvis fått bedret sin helsetilstand og livskvalitet som en direkte følge av Extra - spillet. De nærmere en halv million spillere som spiller Extra hver uke, har gitt med viktige bidrag. Når Norsk Tipping i dag runder en omsetning på 10 milliarder kroner i år, er det stor grunn til å glede seg, sier Anne - Kari Holm, generalsekretær i stiftelsen Helse og Rehabilitering.