Puttet 10.000 kroner i julegryta

Astrid Vestly Andersen tok imot gave av Ivar Jøranli fra Nordre Land Lions Club. Til venstre Ole Evensen. Foto: Innsendt

Astrid Vestly Andersen tok imot gave av Ivar Jøranli fra Nordre Land Lions Club. Til venstre Ole Evensen. Foto: Innsendt Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Ivar Jøranli fra Nordre Land Lions Club overrakte nylig en gave til Frelsesarmeens julegryte på Dokka på ikke mindre enn 10.000 kroner.

DEL

Astrid Vestly Andersen som mottok gaven, var naturlig nok meget fornøyd .

Hun sier det er stort behov for hjelp i jula. De behandler rundt 80 søknader nå før jul og forbereder utdeling av matkuponger og gaver til de yngste. Hun sier videre at enkeltpersoner strikker og leverer sokker og votter i både Nordre og Søndre Land.

Det holdes også en førejulstilstelning på Dokka Bedehus med god mat sosialt samvær og underholdning. Ole Evensen forteller at han kjører tre dager i uka og leverer ut mat til rundt 20 personer i Nordre og Søndre Land. En del av dette får Frelsesarmeen av lokale forretninger og brød fra Kjelstad Bakeri.
– Vi føler oss trygg på at denne gaven kommer dem som trenger det aller mest til gode, sier Ivar Jøranli i Lions Club Nordre Land
 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken