Morten Lang Ree til Nittedal

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Divisjonsdirektør ved sykehuset i Gjøvik, Morten Lang-Ree er innstilt som ny rådmann i Nittedal.

DEL

Morten Lang-Ree (53) har erfaring som rådmann fra såvel Elverum som Løten. Derfra kom han til jobben ved sykehuset i Gjøvik. En jobb han har hatt to år. Han er fra Hamar, men flyttet til Nittedal i sommer sammen med samboer han traff på sykehuset i Gjøvik.

Søknadsfristen til stillingen som ny rådmann i kommunen gikk ut 1. september. Da hadde 12 personer søkt, men to av disse trakk senere sitt kandidatur. Blant de ti søkerne som gjensto, var ni menn og èn kvinne. Innstillingsutvalget, som har hatt ansvaret for å lede rekrutteringsprosessen, har etter en grundig prosess innstilt Morten Lang-Ree til stillingen som ny rådmann i Nittedal kommune, skriver avisa Varingen i sin nettutgave i dag onsdag.

Morten Lang-Ree har bred utdanning innenfor helsefag og administrasjon. Han har mastergrad i helseadministrasjon fra Universitetet i Oslo. I tillegg har han en cand.mag.-grad med sykepleierutdanning.

— Lang-Rees samlede arbeidserfaring, utdanningsbakgrunn og kompetanse er meget sterk og relevant i forhold til rådmannsstillingen. Han har gjennom rekrutteringsprosessen gitt et solid helhetsinntrykk som en dyktig og engasjert leder med stor forståelse for rådmannsrollen, som evner å tenke langsiktig og som kommuniserer godt og tydelig med dem han har rundt seg, uttrykker utvalgsleder og ordfører Mette Tønder i en pressemelding gjengitt i Varingen. Saken behandles i kommunestyret i Nittdal 27. oktober.

Artikkeltags