Gå til sidens hovedinnhold

Se Mjøskonferansen på OA-TV

Artikkelen er over 4 år gammel

Se kjente foredragsholdere som Sofie Nystrøm, Paul Chaffey, Jan Arild Snoen, Are Stokstad og Per-Mathias Høgmo direkte fra Mjøskonferansen.

OA-TV sender Mjøskonferansen i sin helhet torsdag fra klokka 10.00 fram til avslutningen klokka 17.30.

I tillegg til en rekke foredrag blir det også underholdning med artisten Farida fra Hunndalen og utdeling av Mjøsprisen «Hold dampen oppe» i løpet av sendingen.

Daglig leder Eirik Normann Hansen i Itch Norway er først ut blant foredragsholderne. «Bra er ikke godt nok, vi må bli besatt av kundeopplevelse», er tittelen på Hansens foredrag. Han etterfølges av direktør Sofie Nystrøm ved CCIS som skal snakke om «Cybersikkerhet – kaoskontrollert for vekst», før statssekretær Paul Chaffey i kommunal- og moderningseringsdepartementet skal foredra om å fornye, forenkle, forbedre og digitalisere.

Siste mann ut før ut lunsj er svenske Kjell A. Nordstrøm som foredrar over «Fremtiden er GUD – global, ruban og digital".

"Er jobbene våre truet av globalisering og automatisering?", undrer samfunnsdebattant og journalist Jan Arild Snoen, før konsernsjef Are Stokstad i Amedia skal snakke om lokalavisenes digitale framtid.

President Silvija Seres i Polyteknisk forening tar for seg «Ledelse i digitaliseringens tid», mens sosialantropolog Ivar Haugstad skal foredra om «Kunsten å virke sammen, også i fremtiden".

"Internett 3.0" er tittelen på Ida Faldbakkens foredrag, mens Markus Irgens i KANDU tar for seg temaet «Hva kan vi bruke nerdene til?"

"Norge er verdensledede på teknologi og helse. Vil du være med på reisen?", undrer konsernsjef Kathrine Myhre i Oslo Medtech. Kommunikasjonsekspert Claus Sonberg i Zync tar for seg «Kommunikasjon i en tid med digital transformasjon», mens tidligere landslagssjef i fotball Per-Mathias Høgmo skal snakke om prestasjonsledelse.

Konferansens fagdel avsluttes med Aiman Shaqura som skal snakke om problemet med mangfold og mentaltrener Olof Röhlander som foredrar over temaet «Tänk om det blir som vi har tänkt oss – vad har vi då tänkt oss?".

Mjøskonferansen 2017 fokuserer på de raske skiftene som vil prege samfunnet i årene som kommer – og som vi allerede står midt oppe i.

Ingen forblir uberørt av de voldsomme endringene vi nå gjennomgår. Ny teknologi, digitalisering og automatisering gir både enorme muligheter, men også utfordringer for bedrifter, enkeltmennesker og samfunnet for øvrig.

Kommentarer til denne saken