Kollisjon: Front mot front ved Sorgendalstunnelen

Tre ambulanser var på plass for å kjøre de skadde til sykehuset.

Tre ambulanser var på plass for å kjøre de skadde til sykehuset. Foto:

Av
DEL

(Gudbrandsdølen Dagningen) Like før klokken 18 onsdag kolliderte to personbiler om lag hundre meter nedenfor utløpet av Sorgendalstunnelen i retning Strandtorget i Lillehammer. Politipatrulje og tre ambulanser reiste raskt til stedet med fulle sirener. Vegen ble stengt under redningsarbeidet, og det dannet seg lange køer i begge retninger.

Slik så de to bilene ut i fronten etter sammenstøtet. Bilen til høyre fikk også skader på siden da den havnet borti autovernet.

Slik så de to bilene ut i fronten etter sammenstøtet. Bilen til høyre fikk også skader på siden da den havnet borti autovernet. Foto:

Tre personer ble kjørt sykehuset Lillehammer mens politiet foretok tekniske undersøkelser. Det var begge førerne og en passasjer i den ene bilen. Alle tre er lokale. Ifølge politiet var det kun de tre som befant seg i bilene. Ingen skal være livstruende skadet.

To bergingsbiler kom siden til ulykkesstedet og tok med seg hver sin kollisjonsskadet bil.

Vegen mellom Lillehammer sentrum og Strandtorget ble likevel ikke åpnet flør nesten en time seinere, etter at mannskapene på bergingsbilene hadde fjernet kjøle- og ristvæske som hadde rent ut i vegbanen.

– Folk må kjøre forsiktig, det kan fremdeles være noe oljesøl på stedet, melder politiet.


Artikkeltags