Gå til sidens hovedinnhold

Leke-eldorado i Snertingdal

Artikkelen er over 7 år gammel

Se video!

Snertingdalshallen var i helgen gjort om til et leke-eldorado for 7–8 klassinger fra Gjøvik. Biri og Snertingdal.

For første gang i Gjøvik arrangerte trosopplæringen i Gjøvik dette arrangementet som har samlet mange ungdommer rundt om i landet.

konseptet var følgende: Ungdommer fra Biri, Snertingdal og Gjøvikområdet tok med seg pysjamas, liggeunderlag, innesko og tannbørste med seg til hallen øverst i Snertingdal. Der fikk de en aldri så liten kickoff i form av musikk fra elever på Viken folkehøgskole og møteleder Kristin Brandsæter sa noen ord om det å være gode mot hverandre i guds ånd. Deretter slapp ungdommene løs på det gigantiske hoppeslottet i hallen. Her kunne ungdommene boltre seg i puteboksing, sumobryting, strikkløping, boblefotball, kasseklatring og mye mer.

I hele 24 timer pågikk utfoldelsen seg i hallen, bare avbrutt av show på scena med jevne mellomrom der Guds ord ble fortalt til ungdommene. Når nattemørket senket seg var det klart for tidenes pysjamas-party på gulvet etter nattkino. kveldstanker og bønnevandring.

– Dette er spennende trosopplæring. Vi er meget godt fornøyd med oppslutningen. Dette er lek samtidig som det har gudstjeneste-element i seg. Vi har lett etter et tilbud til 7–8 klassingene og dette ser ut til å falle i smak, sier leder for trosopplæringen i Gjøvik, Karsten Torp.

«24 hours Festival» arrangeres av Kirkenmin, ACTA, barn og unge i Normisjon og stiftelsen Skjærgårdsgospel på initiativ av trosopplæringen i Gjøvik.

Kommentarer til denne saken