Gjøvik-advokat blir landbruksmegler

Knut Westrum blir avdelingsleder for det nye Innlandskontoret.

Knut Westrum blir avdelingsleder for det nye Innlandskontoret. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Knut Westrum er ansatt som avdelingsleder for det nye Innlands-kontoret til Ketil Koppang Landbuks- og næringsmekling as.

DEL

Statistikk fra finn.no viser at «småbruk» var det nest mest brukte søkeordet i 2016, med nesten 600.000 søk - kun slått av «sofa».

Svært mange nordmenn drømmer altså om å kjøpe gård eller et lite småbruk, og aldri før har det blitt solgt og omsatt så mange eiendommer som nå. Inntil nå har Jan Endre Strandbakken vært eneste landbruksmegleren hos Ketil Koppang Landbuks- og næringsmekling as som jobber i regionen Gjøvik, Toten og Land. Som OA tidligere har fortalt solgte Strandbakken alene 20 eiendommer i regionen fra Lillehammer til Hadeland i 2016.

Nå utvider Koppang, med hovedkontor i Sarpsborg, med to kontorer og fire eiendomsmeglere. Gjøvik-advokat Knut Westrum er ansatt som avdelingsleder på det nye Innlands-kontoret.

Godt marked

Hedmark er det fylket som hadde flest annonserte småbruk i fjor, med Akershus og Oppland på de to neste plassene. Knut Westrum bekrefter at det er et meget godt marked.

- Vi får mange henvendelser både fra gårdbrukere som går med salgstanker og interessenter som ønsker å kjøpe seg en gård i Hedmark/Oppland. Det de har til felles er et stort behov for faglig veiledning i salgsprosessen. Det er tydelig at vår spesialkompetanse på landbruk blir godt mottatt av markedet, sier Westrum i en pressemelding.

Koppang startet eget eiendomsmeglingsforetak i 2004 og har siden den gang omsatt rundt 1200 eiendommer over hele Østlandsområdet. Koppang landbruksmegling er en nisjemegler som kun omsetter landbruk, småbruk og skogbrukseiendommer.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken