Hjulpet av varme biler og omkranset av dundyner, ble fotograferingen gjennomført med en av de flotteste settingene en kan tenke seg.

– Vi ønsker å være litt annerledes, sier Thomas Lauritzen fra Red Carpet Event som står for hele Miss Universe-kåringen i Norge. – Det vanlige er ikke vår greie, men kombinasjonen skjønnhet og det ville i naturen ble vårt tema for disse bildene. Vi er litt lei misse-bilder fra spaavdelinger over det ganske land.

Stiletthæler og snøføyke

Det heter seg at man skal kle seg etter været, men det er ikke alltid vinterklær kan brukes i fotobransjen. I helgen fikk de tre modellene testet både fotogenet og kuldegrensa.

– Det er nok litt hardere å være modell enn det folk tror. Ikke hver fotoseanse foregår i Karibien, sier Lauritsen mens han bærer modellene på skulderen. For det er ikke lett med stiletthæler i snøføyka.

– Det er jo slike lokaliteter som skaper gode bilder. Beitostølen og Atle Hovi har vært fantastiske og hjulpet oss mye, roser Lauritzen og fotograf Øystein Helmersen.

Går for gull

Finalen i Miss Universe er i Las Vegas 19. desember. Laget fra Norge går for gull, men det er selvsagt helt umulig å tippe noe utfall.

– Vi legger alltid lista høyt, og det er jo på tide at Norge tar hjem trona. Det er 22 år siden Mona Grudt vant. Vår representant, Sarah Nicole Andersen, har fått meget gode tilbakemeldinger og hun er fantastisk på catwalken. Likevel er disse kåringene helt umulig å forutse, men Vegas blir nok en god opplevelse uansett.