Gå til sidens hovedinnhold

Sprer juleglede til OA-abonnenter: Kom innom for ei gratis julestjerne

Artikkelen er over 2 år gammel

Oppland Arbeiderblad sprer juleglede til våre abonnenter. I neste uke deler vi ut gratis julestjerner til våre lesere.

Mandag og tirsdag vil store deler av OA-staben stå klare til å dele ut gratis julestjerner til abonnenter, og hjelpe folk til å få mer valuta for pengene. Alle abonnenter vil få med seg en fin blomst fra Aashaug gartneri til vinduskarmen, og tilbud om hjelp til å logge seg på digitalt, hvis de ikke allerede er innlogget.

– Som abonnent på Oppland Arbeiderblad kan du nemlig lese oss på pc og på mobilen også. Nettsiden vår er det største og beste produktet vårt. Men vi ser at mange av våre abonnenter ikke benytter seg av den muligheten, de bruker bare en del av abonnementet sitt, sier Sønstelie.

Få hjelp til pålogging

Han forstår at mange synes det kan være trøblete å logge seg på den store nettavisa. Derfor vil avisas egne ansatte stå klare til å hjelpe til med det.

– Flinke, hyggelige, trygge gode OA-folk vil hjelpe deg. Ingen oppgave er for liten. Ikke noe spørsmål er for dumt. De du møter er vant med å hjelpe mennesker som ikke er så vant med data, sier Sønstelie og legger til:

– Oppland Arbeiderblad er så mye mer enn papiravisa! Vi ønsker å hjelpe nye og gamle abonnenter til å få tilgang til hele OA-universet, sier ansvarlig redaktør Erik H. Sønstelie.

Digital papirutgave

I tillegg til nettavisa oa.no kan du, om du vil, lese papiravis-utgaven digitalt. Den kaller vi e-avis og der kan du lese papiravisen side for side på PC/Mac, nettbrett eller mobil.

Man har med andre ord avisa tilgjengelig når som helst og hvor som helst. Det er også mulig å bla i gamle avisutgaver mange år tilbake i tid. Mange synes også det er en fordel at e-avisa publiseres allerede kvelden før papiravisa kommer ut.

Nettavisa er best

– Folk synes kanskje Oppland Arbeiderblad er blitt dyr, men mange bruker bare en brøkdel av det de betaler for. Nettavisa vår er faktisk bedre enn papiravisa, og jeg har så lyst til at abonnentene våre skal oppdage det, framholder redaktøren entusiastisk.

På oa.no kommer ikke bare nyhetene kjappere enn i papiravisa. Det er også flere saker på oa.no enn på papir. På nettet finner man dessuten flere bilder og bildeserier, videoer og radio i form av podkaster i flere sjangre.

Del med familien

– Det fine er dessuten at abonnenter som er logget på digitalt, kan dele avisa med fire andre medlemmer av husstanden uten ekstra kostnader. Mann og kone trenger med andre ord ikke å slåss om papiravisas ved frokosten lenger. Begge kan lese den samtidig, smiler redaktøren.

Han gleder seg til å være med å spre juleglede, og håper at mange kommer innom avishuset mandag eller tirsdag. For alle som er på jakt etter en julegave, kan han dessuten anbefale et abonnement på Oppland Arbeiderblad.

– Vi har et fantastisk tilbud på avisa fram til påske for 149 kroner, som inkluderer både papir og digitalt abonnement. Det burde være av interesse for mange, avslutter han.

Kommentarer til denne saken