(Romerikes Blad)

35-åringen fra Gran, som er bosatt på Nordkisa, ble rikskjendis i løpet av få minutter da TV2 fanget opp den kreative løsningen.

– TV2 la ut henvendelsen min som en annonse og blåste den ut over sine egne nettsider. Jeg ble også intervjuet på P4. Før medieinteressen hadde jeg fått 14 svar. Nå er jeg oppe i 4000 henvendelser fra kvinner mellom 21 og 64 år fra Finnmark til Agder, som alle vil være med til Kreta, sier Terje Henning Karlsen.

Kanskje kjæreste

Granasokningen velger reisefølge i løpet av kort tid. Torsdag kveld hadde han besøk av bestekompisene Stefan Ulsaker Hauge og Lars Gudbrand Skjaker som påtok seg jobben som rådgivere.

– Avreise er torsdag så avgjørelsen må tas nå. Den som skal være med, må få tid til å pakke kofferten og eventuelt bestille flybilletter.

Terje Henning Karlsen har ingen preferanser hva utseendet angår eller hvor den utvalgte bor.

– Det viktigste er hva som sitter mellom ørene på vedkommende. Jeg har spesielt merket meg dem som legger ved fullt navn, bilde, telefonnummer og facebookprofilen sin, og forteller litt om seg selv. For meg er dette initiativet hundre prosent seriøst. Vi får en uke sammen på Kreta med sol, varme, god mat og forhåpentligvis gode samtaler. Stemmer kjemien, håper jeg at vi kan utvikle et forhold, sier Karlsen.

 

En vanlig mann

35-åringen forteller at han betrakter seg selv som en helt vanlig mann, kanskje ikke helt A4, og som er i stand til å gjøre noe utenom det vanlige.

– Ideen om å annonsere på finn.no kom av seg selv. Etter at kjæresten gjorde det slutt, satt jeg med en flybillett for mye. Det var aldri aktuelt å reise alene, men jeg ble litt betenkt i starten da responsen var liten. Etter eksponeringen på TV2, har ikke telefonen stått stille. Dagbladet, VG og Nettavisen har også kontaktet meg, men fikk nei. Det er moro å være kjendis for en kort stund, men nå har det blitt for mye. Jeg har egentlig ikke gjort noe annet enn et forsøk på å skaffe meg kjæreste på litt utradisjonelt vis, sier Terje Henning Karlsen.