Morgendagen kan gå før vannet er tilbake hos alle på Jaren

NY FEIL DUKKET OPP: Ved 16-tida var en feil i Rådhusvegen rettet. Da dukket det opp en ny, som viser seg å ligge under et av byggene på kornsiloen som vi skimter til høyre i bildet.

NY FEIL DUKKET OPP: Ved 16-tida var en feil i Rådhusvegen rettet. Da dukket det opp en ny, som viser seg å ligge under et av byggene på kornsiloen som vi skimter til høyre i bildet. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Det kan ta litt tid før alle husstandene på Jaren som ble vannløse i helgen, får tilbake vannet. Lekkasjen ligger under kornsiloen.

DEL

– Det kan fort gå dagen i dag og kanskje en dag til, sier Rune Taaje, rørlegger i Gran kommune, mandag morgen.

Fortatt er fire-fem husstander uten vann.

Han forteller at det er komplisert å få koplet på vann til de siste husstandene, lekkasjen ligger under et av byggene på Hadeland kornsilo og mølle.

Det er derfor i første omgang snakk om få til en midlertidig løsning for de siste husstandene.

Ifølge en travel Taaje mandag morgen er det vanskelig, om ikke utelukket, å reparere lekkasje under et bygg. Det kan derfor gå mot en permanent omlegging av det berørte ledningsnettet.

Det var tidlig søndag morgen at en god del husstander vest for riksveg 4 på Jaren ble uten vann etter en lekkasje.

Da lekkasjen var rettet søndag ettermiddag og vannet ble satt på igjen, oppsto det en ny lekkasje. Mandag morgen opplyser Taaje at denne altså ligger under et bygg på kornsiloen.

Les også: Komplisert vannbrudd på Jaren

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken