Bli med i vår julekonkurranse, som startet torsdag 2. desember. Hver dag fram til og med nyttårsaften er vi ute etter å teste dine kunnskaper om vårt eget århundre. Vi vil gi deg tre ledetråder hver dag og du skal finne fram til årstallet.
Det er mange dramatiske og uhyggelige hendelser som har preget vårt århundre, men vi vil også prøve å finne fram til de mer hyggelige begivenheter. Årstallene skriver du inn i kupongen som står med jevne mellomrom i avisa, slik at det er mulig å sende inn flere svar. Vi godtar kun originalkuponger. Vennligst ikke legg kupongene i konvolutter, bare sett på frimerke og send dem til Oppland Arbeiderblad innen 10. januar 2000.
Skulle noen av spørsmålene by på problemer er det massevis av oppslagsverker i distriktets utmerkede biblioteker og bokhandlere. Internett kan også være et hjelpemiddel å ty til.
Førstepremien er et gavekort på 2000 kroner som kan benyttes hvor som helst etter nærmere avtale. I tillegg har vi fem signerte eksemplarer av vår jubileumsbok og 25 signerte eksemplarer av årets Herbbok. Premiene trekkes ut blant de innsendte korrekte besvarelser.
Lykke til!

Lørdag 11. desember
¿ Borgerrettsforkjemperen Martin Luther King skutt
¿ Senator og presidentkandidat Robert Kennedy skutt
¿ Sovjetiske tropper rykker inn i Praha og slår ned «Prahavåren»