Jack kommer snart tilbake med gode råd til gifteklare

Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Det er niende gangen Jack Enters i Nova Entertainment drar i gang bryllupsmesse og moteshow for Innlandet, også i år i Gjøvik kultursenters lokaler. Messen er i år lagt til søndag 28. januar.

DEL

I år som tidligere år har Enters med seg et stort antall lokale modeller. Koreograf for forestillingen er Marie Røksland fra Hamar. Hun har samarbeidet med Nowak i flere år nå, først som modell og de seneste årene som koreograf.

Clarissa Bergh er konferansier under arrangementet som foregår søndag 28. januar i Gjøvik kultursenters lokaler. Det blir som før danseoppvisning av Lillehammer og Gjøvik Dansesenter.

Jack Nowak kommer til Gjøvik med sin bryllupsmesse søndag 28. januar.

Jack Nowak kommer til Gjøvik med sin bryllupsmesse søndag 28. januar. Foto:

35 utstillere

Bryllupmessen følger samme konsept som tidligere. De innebærer at det først blir en utstilling hvor forretninger av mange slag viser fram sine produkter og tjenester før publikum samles til et moteshow.

 Under utstillingen kan du møte representanter for bransjene som selger det meste du trenger til ditt bryllup. Hit kommer kjole- og dressforretninger, gullsmeder, frisører, fotografer, festarrangører, overnattingsbedrifter, blomsterforretninger og representanter for gavebutikkene.

– Det er mange nye utstillere i år, opplyser Enters som har utstillere fra Innlandet, men også Oslo.

Artikkeltags