Gå til sidens hovedinnhold

Næringseiendommen på Fastland er solgt

Artikkelen er over 4 år gammel

Denne uka ble det tidligere treningssenteret på Fastland solgt.

Eiendommen har de siste årene blant annet vært leid ut til lokaler for Lillehammer og Gjøvik Dansesenter og Monsterbedriften. Den har imidlertid lange tradisjoner som treningssenter, drevet av eier Arnulf Sunde.

På nyåret ble eiendommen lagt ut for salg med en prisantydning på 5,8 millioner kroner. Tidligere denne uken kom det til enighet med en ny kjøper, bekrefter salgsleder og fagansvarlig Camilla Hveem hos EiendomsMegler 1.

Flere interesserte

Hun opplyser at flere har vært interessert i eiendommen. Eieren åpnet opp for at også bolighuset ved næringsarealene kunne selges, men Hveem opplyser at det kun er næringslokalet som er solgt.

– Det var i hovedsak beliggenheten i området som var det attraktive for interessentene, erfarte megleren.

Ønsker ikke å stå frem

Ny eier er forespurt, men ønsker foreløpig ikke å synliggjøres eller fortelle om sine planer for eiendommen.

Arnulf Sunde har tidligere vært i relativt langdryge prosesser om utleie av eiendommen, blant annet da Gjøvik kommune vurderte å etablere et ungdommens Hus der. I stedet for å søke etter flere leietakere nok en gang, velgte eieren nå altså å selge eiendommen til nytt eierskap.

– Vi er litt slitne av stadige prosjekter. På den annen side må lokalene benyttes til et eller annet, og kanskje kan andre ha mer guts til å gå på, sa Sunde til OA i januar.

Tomta rett ved Fastland har et areal på snaut 1,8 dekar.

Kommentarer til denne saken