Alternativ jul-gjengen godt i gang med årets forberedelser

KOMITEEN: Vårin Sørlie (17), Louise Knutsen (17), Steffen Hellum Øyhus (17), Magnus Sagvold (17), Adrian Sagvold Grøndahl (19), Kaja Wilberg Solhaug (19), Anna Bismo (19),
Frederik Feiler (18) og Ingerid Berge (18). De har alle hvert sitt ansvar i planleggingen, og flere av de har vært med i flere år tidligere.

KOMITEEN: Vårin Sørlie (17), Louise Knutsen (17), Steffen Hellum Øyhus (17), Magnus Sagvold (17), Adrian Sagvold Grøndahl (19), Kaja Wilberg Solhaug (19), Anna Bismo (19), Frederik Feiler (18) og Ingerid Berge (18). De har alle hvert sitt ansvar i planleggingen, og flere av de har vært med i flere år tidligere. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Gjøviks frivillighetstradisjon fortsetter som tidligere år, og inviterer inn på julaften for 49. gang.

DEL

Siden 1970 har Ynglingen ved Gjøvik kirke holdt dørene åpne for en alternativ julefeiring i byen, og i disse dager er årets komité godt i gang med årets høytidsforberedelser.

Komiteens leder, Frøydis Holstad Torp (21), kan fortelle at dugnadsgjengen allerede er i sving med organiseringen av gaveinnsamling, plakatopptrykking, påmeldinger og planleggingen av pyntedugnader.

Alle er velkomne

Alternativ jul er et årlig arrangement for de som vil ha noen å feire julehøytiden med, og er til takket være donasjoner og godhjertede bidrag fra handelsstanden i Gjøvik i form av penger og gaver.

Trenger du et sted å være på julaften i år?

– Da er du hjertelig velkommen til Ynglingen 24. desember fra klokka 13, hvor det vil bli servering og underholdning på formiddagen, julemiddag og gaver til alle på ettermiddagen, opplyser Holstad Torp.

Ynglingen holder også åpent 1. og 2. juledag mellom 12 og 16.

Vil du bidra til årets frivillighetsjul i Gjøvik? Se https://www.alternativjulgjovik.no/ for mer info.

Artikkeltags