Sandsgården er solgt

SOLGT: Mange så potensial i å utvikle Sandsgården i Gjøvik, som ble solgt etter få dager.

SOLGT: Mange så potensial i å utvikle Sandsgården i Gjøvik, som ble solgt etter få dager. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Det tok ikke mange dagene å finne ny eier til ærverdige Sandsgården i Gjøvik. Pål Kjeldstad i Eiendomsmegler 1 kunne fortelle om kjempeinteresse fra det øyeblikk prospektet ble publisert på nett.

– Det var veldig bra interesse for Sandsgården. Jeg hadde 10 seriøse interessenter på visning. De fleste var lokale folk og det var flere som driver med eiendom til vanlig, forteller eiendomsmegleren.

Tirsdag hadde Kjeldstad flere interessenter med på visning i den opprinnelige utleiegården i ytterkanten av Gjøvik gård, og i løpet av et par dager var bygården solgt.

Flere budgivere

– Det var flere som bød, konstaterer eiendomsmegleren, som ikke har anledning til å gå ut med kjøpesum eller navn på Sandsgårdens nye eier.

Prisantydning var på 8 millioner kroner.

Selger Jan Madslangrud fortalte til OA at han ønsket å selge til noen som hadde mer tid til å utvikle bygården, som har et bruksareal på hele 1900 kvadratmeter og tomt på 1,1 mål – midt i smørøyet i Gjøvik by. I dag rommer Sandsgården 14 leiligheter og to næringslokaler, hvorav Gjøviks moské er leietaker på gateplan.

Sandsgårdens eksteriør er vernet, men innvendig står eier ganske fritt til å gjøre som man vil. Det blir spennende å se hva som skjer med bygården, som blant annet har gitt rom for etableringen av Skostua og den tradisjonsrike kafeen Slurpen. 

Artikkeltags