Gå til sidens hovedinnhold

53 Eidsiva-kunder i Gjøvik mister strømmen i morgen tidlig

Artikkelen er over 2 år gammel

Eidsiva har tre planlagte strømutkoblinger i eller i nærheten av Gjøvik sentrum mandag morgen/formiddag. Arbeidet vil foregå mellom klokka 09 og 14.30, og totalt 53 kunder vil i en kort eller en litt lengre periode miste tilgangen på strømnettet.

Klokka 09 skal Eidsiva bygge om et lavspentnett fra en trafostasjon og inn til husveggen. Her mister fem kunder i Helgerudvegen strømmen frem til klokka 14.

Klokka 10 vil det forekomme en utkobling i forbindelse med et skifte av en måler i en nettstasjon, hvor 44 kunder mister strømtilgangen. Dette gjelder kunder bosatt i Bindestreken, Hans Sørums veg, Lilleengvegen, Nedre Holmen veg, Skolevegen og Snarvegen. Arbeidet vil ta cirka 30 minutter.

Fra klokka 11.30 til 14.30 vil fire andre kunder i Hans Mustads gate miste strømmen, når energiselskapet, som ved første tilfelle, skal bygge om et lavspentnett fra en trafostasjon og inn til husveggen.

Ragnhild Abrante, kommunikasjonsansvarlig i Eidsiva, opplyser at alle berørte kunder skal ha mottatt en SMS vedrørende morgendagens småjobber.

– Hvis ikke, sørg for at du har registrert mobilnummeret ditt på brukeren din på eidsiva.no. Da vil du få en tekstmelding i forkant, om du er en av de som mister strømmen.

Kommentarer til denne saken