Fra Jonas til Care

Gry Larsen i korridoren på kontoret til Arbeiderpartiet. På nyåret slutter hun.

Gry Larsen i korridoren på kontoret til Arbeiderpartiet. På nyåret slutter hun. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Hun er nevnt som mulig ny partisekretær i Arbeiderpartiet. Men i stedet blir Gry Larsen generalsekretær i Care.

DEL

– Vi er veldig glade for at Gry Larsen nå blir generalsekretær i Care Norge, sier styreleder Kjersti Fløgstad i en pressemelding.

Larsen tiltrer stillingen 1. januar.

Stor kunnskap

– Gry har stor kunnskap om og engasjement for kvinners rettigheter og fattigdomsbekjempelse. Hun vil bidra til ytterligere å styrke Cares viktige arbeid på disse områdene, og vi ser frem til å jobbe sammen med henne.

Gry Larsen (38) er opprinnelig fra Jevnaker i Oppland, og kommer fra stillingen som fungerende kommunikasjons- og organisasjonssjef i Arbeiderpartiet.

Hun var statssekretær og politisk rådgiver i Utenriksdepartementet fra 2005 til 2013. Hun har også vært leder i AUF.

Da Raymond Johansen varslet sin avgang for å satse på Oslo-politikken ble navnet hennes kastet fram blant mange som ny partisekretær for Arbeiderpartiet. Nå er hun altså ute av den kampen.

Gleder seg

– Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven. Kampen for jenter og kvinners rettigheter og fattigdomsbekjempelse handler både om holdninger og handlinger. Gjennom vårt arbeid skal gjøre Care Norge gjøre en forskjell for enkeltindivider og samfunn, og være en tydelig stemme i samfunnsdebatten og i politiske prosesser både i Norge og internasjonalt, mener Gry Larsen. (ANB)

Artikkeltags