Finnes det noe der ute?

Arkivbilde

Arkivbilde Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

Geirfinn Øvergård på Hamar får stadig interessante henvendelser om UFO-observasjoner. Har du sett fremmede objekter på himmelen?

DEL

Øvergård er tilknyttet foreningen UFO-Norge gjennom den lokale gruppen på Hamar. For ti år siden var han med på å starte foreningen GaiaHarmoni som jobber med alt mulig innen det alternative.

- De siste årene har det vært relativt rolig når det gjelder UFO-Norge, men jeg har da vært i kontakt med en del folk som har kommet med interessante henvendelser, sier Geirfinn Øvergård.

Får henvendelser

Han forteller at dette stadig vekk skjer noe spennende innen miljøet som er opptatt av UFO-observasjoner.

- Det skjer alltids et eller annet og jeg prater med en del folk som mener de har sett noe, forteller han og legger til at han har fått henvendelser fra både Vestlandet og Lillehammer.

Øvergård nevner flere eksempler på interessante episoder i både Norge og andre land. I Vestoppland har det derimot vært stille.

- Det er veldig interessant det som dykkere fant i Østersjøen i fjor. Det var en 60 meter forhøyning som noe kan ha landet på. Elektronisk utstyr fungerte heller ikke i nærheten av dette, sier Øvergård.

Et annet eksempel er dette tilfellet som skjedde i Tromsø i desember 2009. Hendelsen fikk stor oppmersomhet verden over.

Hemmelighold

Entusiasten mener det er for mye hemmelighold rundt denne og andre lignende hendelser.

- Det er en del som skjer på kloden, så hvorfor kommer det ikke ut mer informasjon, spør Geirfinn Øvergård.

Han vektlegger at henvendelsene han får er fra seriøse personer.

- Dette er seriøse folk. Den ene kom fra en elektronisk forretning på Lillehammer, sier han.

Ønsker tips

Geirfinn Øvergård ønsker mer enn gjerne tips fra folk i Innlandet som sitter på informasjon om mystiske gjenstander på himmelen.

- Ta kontakt hvis det er noe. Jeg vil påstå at det er en lavere terskel for å gå ut med sånn informasjon nå enn for bare noen år siden, oppfordrer han og legger til at han tror på mer åpenhet i framtiden.

- Vi vet jo at Gardermoen og andre flyplasser har blitt stengt etter diverse observasjoner, påpeker Geirfinn Øvergård.

Artikkeltags