Dette skjedde i natt

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til torsdag 14. mars.

DEL

Kontrollert nedbrenning av enebolig i Troms

Brannvesenet foretok en kontrollert nedbrenning av en enebolig i Nordreisa i Troms, som begynte å brenne natt til torsdag. Alle beboerne er gjort rede for.

Politiet i Troms opplyste litt før klokken 3 på Twitter at huset i Rotsund i Nordreisa var overtent.

Senatet med resolusjon

Senatet har onsdag stemt for å stanse militær bistand til Saudi-Arabias krigføring i Jemen. Resolusjonen ble vedtatt med 54 stemmer mot 46.

Resolusjonen sendes nå til Representantenes hus, der den mest sannsynlig vil få flertall. I så fall går den videre til Det hvite hus, der det er ventet at Trump vil legge ned veto.

17 års fengsel for knivdrap

En 42 år gammel tyrkisk mann er dømt til 17 års fengsel for knivdrapet på en 54-åring på Hellerud i Oslo for halvannet år siden.

I den ferske dommen, som VG har fått tilgang til, dømmes mannen også til å betale 400.000 kroner i oppreisning til den dreptes to barn. Han må også betale tilbake 350.000 kroner han stjal fra den drepte, skriver avisen.

Facebook med problemer

Facebook sier de er klar over problemene som rammer flere av selskapets sosiale medieplattformer og jobber med en løsning.

Ifølge downdetector.com , som overvåker nettsteder, rammet problemene brukere av Facebook, Messenger og Instagram i deler av Europa og USA. Problemene har siden spredt seg til Thailand, Japan og Australia.

Ruud videre i tennisturnering i USA

Casper Ruud slo svenske Elias Ymer med sifrene 1-6, 6-3, 6–3 og gikk onsdag videre til åttedelsfinalen i Challenger-turneringen i tennis i Arizona.

Svensken tok det første settet da de to møttes i Phoenix i Arizona i USA, men Snarøya-spilleren sikret seg andre og tredje sett i 16.-delsfinalen. Dermed gikk Ruud videre i turneringen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags