Etterlyser større bukselommer etter ny iPhone

Store mobiltelefoner som ikke får plass i bukselommen har vært et problem for Android- og Windows Phone-brukere i flere år.

Store mobiltelefoner som ikke får plass i bukselommen har vært et problem for Android- og Windows Phone-brukere i flere år. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

[Teknofil.no] Ny iPhone tvinger klesprodusentene til å tenke nytt. Store mobiltelefoner som ikke får plass i bukselommen har vært et problem for Android- og Windows Phone-brukere i flere år. Likevel må det tilsynelatende en større iPhone til før motebransjen reagerer:

– Vi diskuterer for øyeblikket teknologi generelt med produktutviklingsavdelingen, og hvordan våre klær kan passe bedre for forbrukerne. Størrelsen på bukselommene er noe av det vi snakker om, sier klesprodusent Uniqlo til QZ.com.

– Uten å fokusere spesielt på iPhone 6, så vil vårt mantra alltid være «å designe produkter som gjør livene til folk litt bedre», sier en representant fra Levi's til Mashable.

Sistnevnte nettsted har også snakket med Lee Jeans, J. Crew, L.L. Bean og American Eagle, som alle bekrefter at de vil lage større bukselommer på kommende modeller.

Riktignok finnes det allerede flere bukser på markedet som har store nok lommer til å takle en stor mobil. Problemet gjelder nok i størst grad bukser som er designet for kvinner. (ANB)

6 ulemper med iPhone 6

Artikkeltags