Klar for bruktmesse i Etnedal

HAR RYDDA: Marie Bjørnødegård har funnet fram ting hun ikke bruker lengre, og som hun skal selge i bruktmessa i Etnedalshallen.

HAR RYDDA: Marie Bjørnødegård har funnet fram ting hun ikke bruker lengre, og som hun skal selge i bruktmessa i Etnedalshallen.

Marie Bjørnødegård har rydda i garasje og loft, og er klar for bruktmessa i Etnedalshallen til helga.

DEL

– Jeg gleder meg. Jeg synes det er moro å være med på bruktmessa. Nå har jeg blant annet samla sammen fem par ski og noen redningsvester som vi ikke bruker lengre, sier Marie Bjørnødegård.

– Jeg skal ha stand sammen med Jannike Hansebråten og Linda Mæhlum Robøle. De har også ryddet. Når vi er tre, behøver vi ikke å være der hele tiden. På søndag går for eksempel Jomfruslettfjellet rundt, og jeg må være med der og, sier Bjørnødegård.

Gjenbruk

Bruktmessa i Etnedalshallen blir arrangert for femte gang. Messa blir arrangert lørdag og søndag i palmehelga i håp om at også hytteturister kan finne noe de har bruk for.

– Gjenbruk er både miljøvennlig og viktig. Ungene mine har også skjønt det. Nå finner de både leker og andre ting som de vil selge. Sønnene mine håper de kan få inn nok penger til å kjøpe en bassgitar. Det er fint at de lærer at det ikke bare er å kaste og ønske seg nytt. Jeg vet også at det kommer mange andre utstillere til Etnedalshallen, så kanskje jeg finner noe jeg vil kjøpe selv og, sier Marie Bjørnødegård.

Artikkeltags