Denne leiligheten gikk for 1.050.000 kroner over prisantydning

Leilligheten med delvis innglasset balkong mot Mjøsa ble solgt for over én million kroner mer enn prisantydning.

Leilligheten med delvis innglasset balkong mot Mjøsa ble solgt for over én million kroner mer enn prisantydning. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

– Det står ikke dårlig til med boligmarkedet i Gjøvik, konstaterer salgsleder Runi Bjerke i Gjestvang & Partners etter en heftig budrunde mandag formiddag. Da var en 4-roms leilighet i Gjensidige-gården i Strandgata solgt til 1.050.000 kroner over prisantydning.

– Det var helt fullt på visning søndag kveld, og fire budgivere, forteller Bjerke.

Hun opplever at noe leilighetsbygg er mer populære enn andre, og hjørneleiligheten i sameiet tvers over for Jernbaneparken viste seg å være blant disse. Leiligheten på 99 kvadrat ble til slutt solgt for 5.000.000 kroner.

Hjørneleiligheten i Gjensidige-gården ble solgt etter en veritabel budkrig.

Hjørneleiligheten i Gjensidige-gården ble solgt etter en veritabel budkrig. Foto:

– Mye å velge i

Eiendomsmegleren sier hun ikke merker påtakelig nedgang i boligmarkedet i Gjøvik, selv om statistikken fra Eiendom Norge viser en liten prisnedgang totalt sett for kommunen siste kvartal. For leiligheter er imidlertid kurven fortsatt stigende, men en gjennomsnittlig kvadratmeterpris rett i underkant av 38.000 kroner i oktober. Det er snaut 4000 kroner mer per kvadrat enn på samme tid i fjor. 

– Det er generelt bra med folk på visningene, men det må kanskje noen flere visninger og litt lenger tid til før salget går i boks. Men vi skal huske at det aldri har vært så mange boliger til salgs i Gjøvik som nå. Jeg tenker at det er helt normalt at det tar litt lenger tid å bestemme seg, når det er så mye å velge i, sier Runi Bjerke.

Artikkeltags