Gå til sidens hovedinnhold

Bilforhandler utvider tilbudet

Artikkelen er over 2 år gammel

Stadig flere legger ut på bobilferie i inn- og utland. Det har ValdresBil fått med seg, som nå kan tilby sine kunder nytt bobil- og caravansenter på Spikarmoen på Fagernes.

Markedsansvarlig Anne Melby Dahl i ValdresBil hinter til at lengre opplevelsesturer i eget kjøretøy kan være den nye favoritten blant reisealternativene hos godt voksne, og at det er grunnlaget for det nye prosjektet. De ønsker enkelt og greit å komme markedsetterspørselen i møte.

Med egen bobil eller caravan, hvor turistene har det nødvendige i umiddelbar nærhet til enhver tid, kan man legge opp rute og tempo etter eget ønske samtidig som man råder mer over egne valg. Det mener Melby Dahl er noen av de mange attraktive aspektene nordmenn har fått for øye, nå når sommerplanene legges.

– Med bobil kan du reise land og strand rundt, slå deg ned der du har lyst til å se mer - og føle på friheten det er å bestemme over din egen tid. Kanskje finner du en fiskeplass du bare har drømt om, eller et lite sted du bare må utforske mer? sier hun.

Full pakke på plass

I lokalene på Spikarmoen på Fagernes har bilforhandleren allerede fått på plass sitt assortiment av nye og brukte bobiler og vogner. Og om en snau måned, mellom 18. og 21. april, markeres utvidelsen offentlig.

Daglig leder Torstein Døvre er både forhåpningsfull og spent på nysatsingen.

– Denne satsingen vil hjelpe oss å få et feste i vårt marked som et komplett bilanlegg innen neste sommer, meddeler Døvre, før Melby Dahl forsikrer nåværende og potensielle kunder om at det ikke skal skorte på noe i det nye tilbudet.

– Vi har en egen servicebil som kan kjøre ut på bestilling og ta vedlikehold og reparasjon på vogner som står på faste plasser i Valdres. EU-kontroll og reparasjon tas på vårt serviceverksted, som er tilknyttet bobilens servicekjede, avslutter hun.

Kommentarer til denne saken