Kun åtte leiligheter solgt etter tre måneder av storslått utbygging

SAKTE: Salget på prestisjeprosjektet Riddertunet går tregt. Planen til Beitostølen Invest, med Terje Fahre i spissen, er å selge 140 leiligheter. Her med Alexander Fahre

SAKTE: Salget på prestisjeprosjektet Riddertunet går tregt. Planen til Beitostølen Invest, med Terje Fahre i spissen, er å selge 140 leiligheter. Her med Alexander Fahre Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

På Beitostølen har det blitt satset hardt på prestisjeprosjektet Riddertunet, men salget går tregt.

DEL

Det skriver Finansavisen.

I sommer har det blitt jobbet knallhardt med utbyggingen, et kompleks med 200 fritidsleiligheter midt i sentrum. Planen til Beitostølen Invest, med Terje Fahre i spissen, er å selge 140 leiligheter og beholde resten for utleie.

Kostnadsoverslaget for hele utbyggingen, inkludert et nylig ferdigstilt velkomstsenter, er på 900 millioner kroner.

– Dette blir bygget uansett, sa partner Anders Lysholm i Privatmegleren Dyve & Partnere til Finansavisen i august.

Salget startet i høstferien. Hittil er åtte av 20 tilgjengelige leiligheter solgt.

– Jeg synes ikke det er skuffende. Ikke på dette stadiet. Det er mye på toppen som er gått, og det er ingen som er engstelige, sier Lysholm nå til avisen.

– Det er mange som sitter på gjerdet. Flere som har hytter i området kan tenke seg å se det mer ferdig. Innen påsken skal råbygget være reist. Man får ikke helt inntrykket av hvordan det blir ennå, du må opp i etasjene for å forstå det, fortsetter han.

Riddertunet bygges i fem etasjer på toppen av et garasjeanlegg i en skråning, slik at alle leilighetene er sikret utsikt.

Prisene for de tilgjengelige leilighetene varierer fra 3,1 millioner kroner for 53 kvadratmeter i fjerde etasje til 5,5 millioner for 90 kvadratmeter i toppetasjen.

I boligvelgeren på prosjektets hjemmeside er det også oppført 32 leiligheter med markeringen «Ikke tilgjengelig» under kolonnen «Pris». Ifølge Lysholm er dette leiligheter som ikke skal selges, men leies ut.

Artikkeltags