Gå til sidens hovedinnhold

Trampolinepark åpner på Hamar

Artikkelen er over 2 år gammel

Til sommeren åpner en splitter ny trampolinepark på Hamar.

Rush AS driver fra før de superpopulære trampolineparkene i Oslo, Stavanger og Trondheim. Med etableringen på Hamar, ser driverne for seg å trekke spretne besøkende fra hele Innlandet.

– Hamar er en mindre by enn Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim, der vi er etablert fra før. Men vi tror at Hamar-regionen, med hele strekningen fra Elverum til Gjøvik og Lillehammer, er moden for dette. Det sier daglig leder Petter Ivar Haagaas i Rush Hamar AS til HA.

2000 kvadrat

Etableringen kommer i en bygning like ved kjøpesenteret Maxi, som tidligere huset Farveringen. Dette er gode nyheter for foreldre i Innlandet, som de to siste årene har fylt opp biler for å kjøre til trampolineparken på Nordstrand.  

Rush Hamar AS antyder at den innendørs trampolineparken blir i underkant av 2000 kvadratmeter stor.

Fenomen fra USA

Fenomenet trampolineparker oppstod i USA for cirka 12 år siden, og har siden spredd seg til en rekke større byer. Parkene består gjerne av trampoliner i alle former og størrelser, med ulike hinder, baner, skumgroper og sprett både i gulv og vegger. Her kjøper man konkrete oppholdstider for deltakerne, og de fleste sentrene har også tilbud som bursdagsfeiringer og diskokvelder.

– Våre trampolineparker er aktivitetssentra. I en tid med fokus på fysisk aktivitet, er trampolineparkene midt i blinken, sier Haagaas til Hamar Arbeiderblad.

Kommentarer til denne saken