Arne har vært folkevalgt i 50 år

AP-VETERAN: Arne Strandlies 50 år som folkevalgt fortjener heder, mener ordfører Bjørn Iddberg (t.v.). Foto: Kristin S. Moshagen

AP-VETERAN: Arne Strandlies 50 år som folkevalgt fortjener heder, mener ordfører Bjørn Iddberg (t.v.). Foto: Kristin S. Moshagen Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel
DEL

Ordfører Bjørn Iddberg (Ap) benyttet siste kommunestyremøte før sommeren til å gi en ekstra påskjønnelse til Arne Strandlie (Ap) som har vært folkevalgt helt siden 1964.

– Du har rett og slett gjort en formidabel lokalpolitisk innsats. Du er alltid godt forberedt, har alltid relevante synspunkter og er selvstendig. Du har vært med på å skape debatt og utfordret til tenking og refleksjon, sa Iddberg før han overrakte en potpurrikrukke fra Gjøvik glassverk.

Strandlie takke for gaven og la til at det fortsatt er saker å kjempe for, blant annet dårlig høyttaleranlegg i kommunestyresalen.

I forkant av kommunestyremøtet ble for øvrig tidligere økonomisjef og kommunalsjef Øivind Hansebråten takket for den gode jobben han har gjort for kommunen i de 15 årene han har vært ansatt.

Hansebråten har nå begynt i ny jobb i Tema Eiendom.

Artikkeltags