Ansvarlig redaktør i Oppland Arbeiderblad fratrer

Marit Kleppe Egge fratrer som ansvarlig redaktør og daglig leder i Oppland Arbeiderblad.

Marit Kleppe Egge fratrer som ansvarlig redaktør og daglig leder i Oppland Arbeiderblad. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Marit Kleppe Egge har informert styret om at hun ønsker å fratre som ansvarlig redaktør og daglig leder i Oppland Arbeiderblad.

– Jeg gikk tilbake til mediebransjen med stort engasjement, og dette har på alle måter vært et lærerikt år der OA har tatt viktige skritt når det gjelder den digitale utviklingen og utvikling av innhold. At vi nå har flere abonnenter enn på samme tid i fjor, gjør at OA har stor mulighet til å lykkes framover, selv om mediebransjen er i en tøff situasjon, sier hun i en pressemelding.

Kleppe Egge sier videre at hun har takket ja til en stilling ved Hadeland Videregående skole.

– Etter en helhetsvurdering har jeg likevel kommet til at det er riktig for meg å fratre nå, og jeg har takket ja til en stilling ved Hadeland videregående skole fra høsten av. Jeg ønsker OA all mulig lykke til framover, og takker for godt samarbeid. Nå ser jeg fram til nye spennende oppgaver i utdanningssektoren, forteller Marit Kleppe Egge.

Styret takker for jobben

Styret ønsker å takke Egge Kleppe for jobben hun har gjort i Oppland Arbeiderblad.

– Marit har markert seg som en leder med stort engasjement og vilje til å utvikle OA. Vi vil takke henne for den innsatsen hun har gjort, og vi ønsker henne lykke til med nye utfordringer i en annen viktig rolle, sier styreleder Ole-Jacob Mosvold.  

Styret har besluttet å konstituere digitalredaktør Line Ramsrud og salgsdirektør Øivind Bjorheim Ludvigsen som henholdsvis ansvarlig redaktør og administrerende direktør fra 1. august og fram til ny leder er ansatt i OA. Styret vil sette i gang arbeidet med å rekruttere ny leder for OA rett over sommeren.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken