Gå til sidens hovedinnhold

Ny utstilling i Kauffeldtgården og ett års jubileum for FUGE!

Innsendt

Lørdag 5. september åpner en ny utstilling i Kauffeldtgården i regi av FUGE, som er et samarbeidsprosjekt mellom Gjøvik kunstforening og Toten kunstforening.

Kunstnerne Anna Österberg og Angelina Engelsen viser tekstilarbeider og skulpturer. Utstillingen har de valgt å kalle DUO, og setter fokus på blant annet kjønn og identitet, og vil vise et tydelig kvinneperspektiv.

Anna Österberg og Angelina Engelsen har lenge markert seg som kunstnere både regionalt og nasjonalt, og begge bor og arbeider i Gjøvik og Toten.

Utstillingen er den nyeste i en etterhvert lang rekke utstillinger i regi av FUGE, som kan feire at det har gått nøyaktig ett år siden den første utstillingen ble vist i Kauffeldtgården i Gjøvik. I løpet av det siste året har det blitt vist hele ni utstillinger med profesjonelle kunstnere bosatt i Gjøvik og Totenregionen, og utstillingen med Österberg og Engelsen blir den tiende i rekken. Fra før har Elise Schonhowd, Kari Oline Øverseth, Ansgar Ole Olsen, Tone Gellein, Beate Juell, Bjørnar Aaslund, Frøydis H. Frøsaker, Hilde Grønstad Sunde, Henning Olav Engelsen, Johannes Engelsen og Magdalena Bak hatt utstillinger.

FUGE planlegger nå videre program, og lover det blir gode og solide navn også det kommende året.

Kommentarer til denne saken