Lesere med blankpussede rockeklassikerbriller, skjønner raskt at bandet Wonderworld har noe med Uriah Heep å gjøre. De tre bandmedlemmene, Ken Ingwersen, Robert Tiranti og totningen Tom Arne Fossheim, er nemlig alle med i Ken Hensleys backingband Live Fire, men mellom slagene får de heldigvis rikelig med tid til å leke på egen hånd også.

Wonderworld er en klassisk powertrio med tunge, fengende hardrocklåter som sin mest tydelige signatur. Ikke direkte hipt med andre ord, men Låter som Break the chains og Surrender vitner likevel om tre karer som ikke bare har et hjerte som banker for klassisk tungrock, de viser at de har spilt veldig mye av den type musikk også. Nordmennene kjenner vi godt til, mens den italienske vokalisten Robert Tiranti, eller Rob Tyrant, som noen kanskje kjenner ham som, har vært med i en rekke hardrockband med sans for iørefallende melodier.

Wonderworld debuterer med brask og bram, for ved siden av å levere knallsterke låter, har de både tyngden og de musikalske kvalitetene på plass også.