Det er alltid et faretegn når klassiske band spiller inn og gir ut gamle sanger på nytt igjen – med ymse gjesteartister.

Gode, gamle The Doobie Brothers – med Michael McDonald – har på Southbound fått med seg noen av dagens countryartister, og sammen har de spilt inn klassikere som Listen to the music, Long train running og What a fool believes som bandduetter.

Resultatet er naturligvis helt greit, de gamle klassikerne taler jo for seg selv. Valget av ungt blod til å puste nytt liv i låtene, er imidlertid av litt ujevn kvalitet. I hvert fall oss nordmenn, for du skal være over snittet oppdatert på dagens Nashville-scene for å ha førstehåndskunnskap om Charlie Worsham, Jerrod Niemann, Tyler Farr og Amanda Sudano Ramirez. På en annen side klasker de navn som Brad Paisley (Rockin' down the highway), Toby Keith (Long train runnin) og Vince Gill (You belong to me) i bordet, og da er vi på nett.

Southbound er en ålreit samling med låter som har vært gjengangere på radioen de siste fire tiår, men det spørs nok om det heller er å anbefale en samling med de klassiske innspillingene, så kan denne heller fungere som et kuriøst supliment.