Aller først, Mein Ampf er ikke det eneste kule ordspillet Ronni Le Tekrø gir oss på del én av trilogien med Tekrø-plater: Den ærlige og selvbiografiske IRonnic er, ved siden av å være den låta som er «mest» Tekrø, også den låta hvor tekstforfatteren og formidleren får blomstre fritt. Blomstre er også et annet stikkord for Mein Ampf: Det er nemlig noe befriende og hippieaktig over skiva, som inneholder alt fra fengende powerpoplåter som Planets in my heart og I'm your nothing til mer outrerte saker som autotunelåta You know & I know og den bøllete og småjazzete 7 days in love med Gavin Robb på saksofon.

Ronni Le Tekrø har lagt løpet for tre Mein Ampf-utgivelser, og skal vi ta ham på ordet er nok dette albumet som de aller fleste vil knytte opp mot TNT-gitaristen. De andre albumene havner nok et stykke utenfor den boksen, og vil nok bli mest for fansen – som det jo for øvrig er mange av.

Sammen med produsentene Kjartan Hesthagen og Henning Ramseth har Tekrø kokt sammen et album helt etter sitt hode: Det låter freesht og moderne, men samtidig ser vi flystripene av så vel klassisk Queen og City Boy som, ja, Ronni Le Tekrø.