En av Nora Foss Al-Jabris sterkeste egenskaper, er evnen til å hele tiden være seg selv. Med de 15 år gamle beina godt plantet på jorda, er det ikke bare stemmen som er imponerende. At hun aldri lar seg vippe av pinnen eller lar seg lokke ut på glattisen men hele tiden stole på seg selv, er en imponerende egenskap som kommer godt til syne på det etterlengtede debutalbumet det nærmest har knyttet seg umenneskelige forventninger til. Men Nora gjør, som alltid, som hun vil. Her finner vi sanger i alle sjangre. Vi kan godt si det spriker i litt for mange retninger, men Nora setter sitt stempel på samtlige låter. Derfor er det helt naturlig at den snertne, Taylor Swift-aktige åpningslåten Stay Right Here deler CD med en klangfull og nydelig demoversjon av Over The Rainbow med Dag Stokke ved pianoet. Låten som på alle måter banet veien for Nora. Fra talentshowet på Gjøvik Marken til Oprah Winfreys 9 millioner tv-seere.

Det er et popalbum med en 15-årings tanker og interesser Nora har gitt ut. Vi som er litt eldre kunne jo naturligvis tenkt oss litt mer gitarer på Dressed In Black, men det poppete arrangementet fungerer også godt. Albumet åpner i en svært så poppete stil, men så tar Nora tempoet helt ned, og viser sin forkjærlighet for ballader med den fine What Are The Odds Of That, som med sitt piano og strykere er en fin og spennende kontrast til det mer poppete og programmerte uttrykket. Men så kan hun ikke dy seg, men hiver seg utpå igjen med Limbo, som er en frisk popperle nesten i klassisk ABBA-tradisjon.

Det er Kim Edvard Bergseth som har produsert albumet, og han har heldigvis latt Nora styre skuta med å legge vokalen godt framme i lydbildet. Nora har selv bidratt på låtskriversida på Dressed In Black og Your Smile, mens brorparten av låtene er skrevet av Laila Samuelsen og Kim Edvard Bergseth, som blant annet har skrevet låter for navn som Maria Arredondo og Alejandro Fuentes. Et godt og variert debutalbum har det blitt, men det aller viktigste: Det er 100% Nora Foss Al-Jabri vi hører fra første til siste låt som vanlig.